A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради

Молодіжна робота у Доброславській громаді

Дата: 04.05.2024 14:47
Кількість переглядів: 3

У Доброславській територіальній громаді Одеської області відбувся другий тренінг в рамках Школи Молодіжних рад для молоді громади на тему «Методи залучення громадян до прийняття рішень, практики демократії участі», який провела Марія Орлова, експертка проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що реалізується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Марія Орлова розповіла про значення та важливість демократії участі для розвитку сучасного суспільства, ознайомила учасників з методами та інструментами залучення громадян до прийняття рішень. Активно працювали в командах, спільно визначали та встановлювали права і обов'язки учасників Школи, роздумували над поняттям "демократія", а ще, прогулявшись парками Доброслава, на власні очі побачили результати активної співпраці влади і громади.

Наступна зустріч на тему «Комунікація між місцевою владою та громадою» відбудеться у червні.

Проєкт «Активна молодь – сильна громада» здійснюється Громадською організацією «Центр політичних студій» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень